I enlighet med internationella bankbestämmelser  måste varje kund som sätter in pengar via banköverföring ha laddat upp bevis på sin identitet och adress.

För att undvika en fördröjning av din insättning, ber vi dig logga in på ditt Pinnacle-konto och gå till insättningsavdelningen. Välj banköverföringsikonen och klicka på fliken "Rapportera banköverföring" för att rapportera din insättning. Tänk på att inkludera ditt unika referensnummer.

Vi ber dig att inte skicka informationen till kundtjänstavdelningen via e-post. Du kan emellertid påskynda handläggningen av din insättning genom att skicka in en skannad kopia av kvittot på banköverföringen till oss.

Så snart din banköverföring har rapporterats kommer en bekräftelse att skickas till din registrerade e-postadress.

Det dröjer vanligtvis 5 bankdagar för en banköverföring att komma fram till ditt Pinnacle-konto. När vi har tagit emot banköverföringen kommer pengarna att sättas in på ditt Pinnacle-konto och du kommer att informeras via e-post.