Alternativet “Acceptera alltid bättre odds” hittar du i avdelningen Mitt konto > Preferenser > Spelpreferenser.

När du har aktiverat (kryssat för) funktionen "Acceptera alltid bättre odds" innebär det att om de odds du valt ändras till din fördel med ett högre vinstbelopp, spelkupongen automatiskt kommer att acceptera ditt spel.

Om du inte vill använda den här funktionen och istället föredrar att få ett meddelande när oddsen ändras, måste du lämna kryssrutan bredvid "Acceptera alltid bättre odds" tom.

När funktionen "Acceptera alltid bättre odds" är inaktiverad innebär det att om de odds du valt ändras, du alltid kommer att informeras om detta i spelkupongen innan du accepterar spelet