Vi strävar ständigt efter att leverera tjänster av hög kvalitet, och vi utreder mer än gärna alla omständigheter kring eventuella tekniska problem som du stött på.

För att hjälpa till att lösa problemet rekommenderar vi att du svarar på följande frågor:

1. Vid problem med placerade spel ber vi dig ange spelkupongsnummer

2. Har du testat att rensa cacheminnet och ta bort cookies?

a. Om svaret är ja, påverkade det problemet?

3. Har du testat en annan webbläsare?

a. Ange vilka webbläsare (varumärken och versioner) som du har haft det här problemet med.

4. Vilket språk valde du på webbplatsen?

5. Vilken webbplatsvy använder du? Asiatisk vy, betavy, framtidsvy, mobil eller API?

a. Om du använder en mobil, vilken typ av mobiltelefon och vilken typ av webbläsare använder du?

6. Skicka eventuella skärmdumpar som visar problemet till oss

7. Berätta så mycket om problemet som möjligt (inträffar det för alla evenemang, ligor, marknader och så vidare).

Svara så ingående som möjligt på ovanstående frågor, och ge oss all övrig information som du anser vara relevant för att lösa problemet.

Tack på förhand för att du tar dig tid att ge oss den här informationen.