När du fyllt i registreringsformuläret kommer ett e-postmeddelande att skickas till e-postadressen du angav med en aktiveringslänk för att slutföra registreringen.
Så snart ditt konto har aktiverats kommer du att få ett e-postmeddelande med ditt kund-ID.
Om du inte tagit emot aktiveringslänken kan du gå tillbaka till registreringssidan (klicka på "Skapa konto" på vår startsida) och begära en ny aktiveringslänk längst ner på sidan. Kom ihåg att du kan logga in antingen med ditt kund-ID eller din registrerade e-postadress.