Om du har glömt lösenordet till ditt Pinnacle-konto, kan du klicka på "Glömt ditt lösenord?" på huvudsidan av vår webbplats.

Det kan dröja upp till 30 minuter innan du tar emot e-postmeddelandet. Om du inte tar emot detta, ber vi dig kontrollera dina spam- och skräpmappar.

När du har tagit emot det tillfälliga lösenordet, kan du skapa ett nytt, permanent lösenord genom att återvända till webbplatsen och logga in med:

*Ditt kund-ID eller din registrerade e-postadress,

*Ditt tillfälliga lösenord.