För att göra en insättning via banköverföring går du till Insättning och väljer alternativet för banköverföring på sidan Kassa. Välj önskad bank i rullgardinsmenyn under "Våra bankuppgifter".

När du skickar banköverföringen behöver du inkludera ditt unika referensnummer. Det unika referensnumret identifierar varje enskild banköverföring till Pinnacle. Ditt unika referensnummer finns med i uppgifterna som vi tillhandahåller för att du ska kunna göra insättningen.

Tänk på att varje kund som sätter in pengar via banköverföring måste ha laddat upp bevis på sin identitet och adress. Detta krav finns till för att efterleva internationella bankbestämmelser.

Efter att du har genomfört insättningen ber vid dig gå tillbaka till ditt Pinnacle-konto, välja banköverföringsalternativet och rapportera din banköverföring.

Så snart banköverföringen har bekräftats och kommit fram kommer vi att meddela dig på din registrerade e-postadress.