För att rapportera en insättning via banköverföring och undvika en fördröjning av insättningen ber vi dig logga in på ditt konto och gå till insättningsavdelningen. Välj Banköverföring och sedan Rapportera banköverföring. Så snart din insättning via banköverföring har rapporterats kommer en bekräftelse att skickas till din registrerade e-postadress.

Det dröjer vanligtvis fem bankdagar innan en insättning via banköverföring kommer fram till ditt Pinnacle-konto. När vi har tagit emot banköverföringen kommer pengarna att sättas in på ditt Pinnacle-konto och du kommer att informeras via e-post. Varje kund som sätter in pengar via banköverföring måste ha laddat upp bevis på sin identitet och adress. Detta krav finns till för att efterleva internationella bankbestämmelser.