Det dröjer vanligtvis upp till fem bankdagar innan en insättning via banköverföring kommer fram till ditt Pinnacle-konto.

För att undvika fördröjningar i fullbordandet av din insättning via banköverföring ber vi dig rapportera den genom att välja "Rapportera banköverföring" i avdelningen Insättning på ditt konto.

Vi ber dig även kontrollera att ditt kvitto på banköverföringen innehåller ditt unika referensnummer. Ditt unika referensnummer inkluderades i de instruktioner för banköverföringen som du fick av Pinnacle. Det måste inkluderas i alla banköverföringar för att Pinnacle ska kunna sätta in pengarna på ditt konto i tid.

Om ditt unika referensnummer inte inkluderades ber vi dig meddela oss om det. Då kommer vi att vidarebefordra dina banköverföringsuppgifter för ytterligare utredning. När du kontaktar oss behöver du bifoga en skannad kopia av kvittot på din banköverföring. Kvittot måste innehålla följande uppgifter:

1. Bankkontot som pengarna skickades till

2. Belopp/valuta

3. Transaktionsdatum

4. Den avsändande kontoinnehavarens namn

5. Transaktionsreferensen och eventuell ytterligare information

Du kan även kontakta din bank direkt för mer information. Ibland skickas en banköverföring fel av banken eller skickas inte vidare av en mellanliggande bank. Din bank kan försöka spåra banköverföringen genom att be om information om dess lokalisering.  Spårningen kan även ge din bank information om eventuella problem med de uppgifter som användes för att skicka banköverföringen.  Banköverföringen kan sedan korrigeras eller återkallas och skickas ut på nytt.

När din banköverföring har krediterats på vårt bankkonto, kommer pengarna att sättas in på ditt Pinnacle-konto. Du kommer även att underrättas om detta via ett meddelande till din registrerade e-postadress.